Menu’s

 

Valentijnsmenu:

 

  • Mondvermaakjes

 

  • Skrei kabeljauw gemarineerd in citrus en licht gerookt met een sinaasappelvinaigrette tomaat en limoenmayonaise

 

  • Huisgemaakte ravioli van geconfijte eendenbout/ truffel/ parmezaan en bundelzwammen

 

  • Sorbet van framboos en dragon

 

  • Runder diamanthaas/ sucade/ portosaus/ romanesco/ bataat/ rode ui/ nicola aardappel

 

  • Overdosis aan chocolade en passievrucht

 

Prijs: 50,- euro p.p. incl. BTW & service  All in: 99,- euro p.p. : met aperitief, aangepaste wijnen, waters & koffie of thee

Indien iemand liever vis als hoofdgerecht?  Ook geen probleem indien dit op voorhand wordt vermeld.

Deze menu is te bekomen op woensdag 14/2, donderdag 15/2 en zaterdag 17/2/2018.

 

 

Wij werken van maandag tot en met donderdagavond met een dagelijks wisselende culinaire menu van 3-gangen of 4-gangen.  Op vrijdagavond een 4-gangenmenu en op zaterdagavond met een 4 of 5-gangenmenu.

Laat u verrassen door onze chef-kok Candy of Barend!

Er is ook het gezegde: hoe kleiner de kaart hoe beter de keuken!!!

Indien uitzonderingen of allergenen laat het ons op voorhand weten dan passen wij dit met plezier aan!


Wenst u iets speciaals?  Dan kan dit ook voorzien worden mits enkele dagen op voorhand door te geven aan ons.

Liever een assortiment van Belgische en streekkazen in plaats van dessert, dit kan mits een supplement van 7,- euro

Prijs: 37,- euro p.p. voor het 3-gangenmenu,  50,- euro p.p. voor het 4-gangenmenu & 60,- euro voor het 5-gangenmenu.

Met begeleidende wijnen: + 25,- p.p. (3-gangen) (+5,- indien kaas) of 35,- euro p.p. (4-gangen).

Service en BTW inbegrepen.


Graag wil ik jullie ook nog een quote meegeven van onze anonieme gast/ bezoeker/ inspecteur die wij hadden besteld:

“Het restaurant straalt een klassevolle gezelligheid uit, deels door de mooie inrichting, maar ook door de stijlvolle, maar aimabele bediening.  Hierbij sloot de kwalitatief hoogstaande maaltijd volledig aan.  De zorg voor de klant was duidelijk merkbaar bij het personeel en dit was geen “verplicht” nummertje, maar een zeer authentieke benadering.  Ik zou het restaurant meer in de kijker zetten, zeker gezien de kwalitatief hoogstaande bereidingen.  Ook de vriendelijke en persoonlijke bediening van de klanten is een troef die nog meer mag uitgespeeld worden!”